Tata Steel - Colorcoat

    Tata Steel - Colorcoat
Bedrijfsnaam   Tata Steel Colorcoat
Type organisatie   Staalproducent
Adres   Coremansstraat 34 - B-2600 Berchem
Telefoon   +32-(0)3 280 80 16
E-mail  
Contactpersoon   Caroline Christiaens - Market Development Manager  +32 -(0)471-200638
Website   www.colorcoat-online.com
Aantal werknemers   >100
Lidmaatschap   Permanent
Staalbouwprijs    
Activiteit   Tata Steel Colorcoat® is producent van voorgelakt staal, waarvan het merk Colorcoat® producten en oplossingen biedt die specifiek afgestemd zijn op de markt van de gebouwbekleding.
Expertise   Colorcoat® is een gerenommeerd keurmerk voor kwaliteit en expertise op het gebied van metalen dak- en gevelbekleding van Tata Steel. In de 50 jaar dat Tata Steel zich reeds bezighoudt met de productie van voorgelakte stalen producten, hebben we nauw samengewerkt met een klein aantal innovatieve verfleveranciers om in technisch opzicht toonaangevende producten en diensten te ontwikkelen.
Bedrijfsprofiel   Tata Steel Colors is een internationaal opererende producent van voorgelakt staal voor gebouwbekleding, huishoudelijke apparaten en industriële goederen. Wij werken er hard aan om te zorgen dat onze producten en diensten afgestemd zijn op specifieke marktbehoeftes. De producten voor specifieke markten zijn onder drie merknamen ondergebracht: Colorcoat® voor gebouwbekleding, Motiva® voor huishoudelijke apparaten en AdvanticaTM voor industriële goederen.

Tata Steel Colors heeft productievestigingen op zes locaties in het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Frankrijk en Turkije. Wij werken intensief aan het beperken van de effecten van onze processen op het locale milieu en al onze Europese vestigingen zijn onafhankelijk gecertificeerd voor het ISO14001 milieu management systeem. Alle Colorcoat® producten zijn uitvoerig en wereldwijd getest in testcentra en zijn vervaardigd onder strikte kwaliteitsnormen die beantwoorden aan onder andere QS9000. Een van die Colorcoat® producten is de Colorcoat HPS200 Ultra®, die uitstekende kleurstabiliteit, glansbehoud en hoge corrosiebestendigheid biedt en beschikbaar is met een Confidex® garantie tot 40 jaar.

Certificaat   - ISO14001
- QS9000
- BES6001 (responsible Sourcing)
- Overtreft alle eisen van de hoogste categorie van kleur- en glansbehoud en weerstand tegen corrosie, RUV4 en RC5 volgens EN10169:2010
Referenties staal   http://projects.colorcoat-online.com/nl/gallery.php

Technische brochures

Projecten (Staalbouwwedstrijd / Magazine)

News (leden)

© 2020 - Infosteel