News

Mathieu Gijbels bouwt nieuwe luxe showroom voor BMW van Osch

Mathieu Gijbels bouwt nieuwe luxe showroom voor BMW van Osch

(april 2014) De Hasseltse ring krijgt er opnieuw een opvallend gebouw bij. De BMW dealer van Osch uit Hasselt bouwt een volledig nieuwe showroom, maar vernieuwt meteen ook een deel van de werkplaats en bouwt een parkeerdek.

“We investeren bewust in een opvallende showroom die bestaat uit een gelijkvloers en twee verdiepingen. Waardoor onze auto’s helemaal in de spotlights komen te staan. Geen enkele toonzaal in de wijde omgeving zal zo prominent tonen welke topproducten wij aanbieden.” Aldus Leo van Osch, afgevaardigd bestuurder van BMW van Osch.

Het totale investeringsbedrag bedraagt 4 miljoen euro. “Met deze investering verankeren we ons helemaal in Hasselt. Ze illustreert ook ons geloof in onze merken BMW en MINI die het erg goed blijven doen op de markt. De nieuwe BMW i die we exclusief in Limburg mogen verdelen, krijgt meteen ook een toonzaal waarin hij nog meer kan schitteren.”

'We zijn goed bezig indien klanten opnieuw hun vertrouwen in ons bevestigen'

Voor de bouw doet concessie van Osch opnieuw beroep op aannemer Mathieu Gijbels uit Opglabbeek. “Mathieu Gijbels bouwde eerder verschillende malen voor de groep van Osch in Halen en Hasselt. Het is voor ons het bewijs dat we goed bezig zijn indien klanten opnieuw hun vertrouwen in ons bevestigen, een mooier compliment bestaat er niet.” weet André Vos, bouwadviseur bij Mathieu Gijbels.

Het gebouw is ontworpen door Holistic Architecture. “De architectuur plaatst heel bewust de auto centraal. Het zal van ver duidelijk zijn dat wij een concessie zijn waar auto’s centraal staan. De architecten die we ook al kennen van onze eerdere projecten hebben hier uitstekend werk afgeleverd.” Aldus Leo van Osch.

De voorbereidende werken op de werf zijn reeds gestart, de opening wordt voorzien voor eind van het jaar.

 

© 2022 - Infosteel