News

Nieuwe CFO voor bouwbedrijf Mathieu Gijbels

Remco de Roy (links) en Danny Lenaerts (rechts)

(mei 2014) Onlangs startte Remco de Roy als nieuwe CFO van de Limburgse aannemer NV Mathieu Gijbels.

De Roy is een 39-jarige Nederlands Limburger die na een carrière bij PwC Accountants in Zuid-Nederland resoluut kiest voor een actieve rol in het bedrijfsleven. Bij PwC regio Zuid was Remco actief als Senior manager Audit en Human Capital verantwoordelijke PwC regio Zuid. Daarnaast was hij voorzitter van de Sectorgroep Bouw & vastgoed Zuid-Nederland.

“Het kriebelde steeds meer om bij een bedrijf met een duidelijke strategische lijn de theorie in de praktijk te kunnen omzetten.“ aldus de Roy. “De ambities, de strategie en de professionele aanpak en structuur hebben mij overtuigd de stap naar Mathieu Gijbels te laten zetten. De ervaring en de inzichten die ik verwierf in mijn contacten met bedrijven, in het bijzonder de bouwbedrijven, gaan mij zeker van pas komen.”

Na een kennismakingsronde neemt Remco de taken van Danny Lenaerts over. Danny Lenaerts zal zich hierdoor voluit kunnen concentreren op zijn rol als algemeen directeur van Mathieu Gijbels en bestuurder bij vastgoedbedrijf Futurn.

Mathieu Gijbels is een Belgisch turn key bouwbedrijf met projecten in volledig België, Zuid-Nederland, Nord Rhein Westfalen en Luxemburg. Met 320 medewerkers realiseert het bedrijf een omzet van ongeveer 75 mio€.

© 2022 - Infosteel