News

Nieuwe website Zinkinfo Benelux online

Nieuwe website Zinkinfo Benelux online

(sept 2014) Vandaag staat de nieuwe website van Zinkinfo Benelux online: www.zinkinfobenelux.com. De website biedt nog makkelijker te benaderen content, heeft een zeer heldere, intuïtieve navigatiestructuur en bevat heel veel nuttige informatie over thermisch verzinken. Iedereen die wat met de bouwsector te maken heeft, kan niet om deze website heen!

Heldere en bruikbare informatie over discontinu thermisch verzinken

De website van Zinkinfo Benelux heeft een belangrijke facelift ondergaan. De eigentijdse en frisse ‘look & feel’ nodigen de bezoekers van de website nog meer uit om te grasduinen in de schat aan heldere en bruikbare informatie over discontinu thermisch verzinken.

Behoorlijk meer projecten met thermisch verzinken

De nieuwe website telt bovendien behoorlijk wat meer projecten waarbij thermisch verzinken een prominente rol speelt. De website biedt architecten, ingenieurs, staalbouwers, aannemers en studenten - eigenlijk iedereen die in de bouwsector actief is of daaraan gelieerd is - uitgebreide informatie over de voordelen van thermisch verzinken. En op de belangrijke vraag wat thermisch verzinken nu precies inhoudt, geeft de heldere animatie duidelijk antwoord.

Prima videomateriaal

De website bevat ook prima videomateriaal over thermisch verzinken en het Zinkinfo Magazine heeft een prominentere plek gekregen. Kortom, www.zinkinfobenelux.com is dé website voor iedereen die iets met thermisch verzinken te maken heeft. De website is beschikbaar in de Nederlandse en (binnenkort) de Franse taal.

www.zinkinfobenelux.com

© 2022 - Infosteel