News

25 jaar BuildSoft

25 jaar BuildSoft

BuildSoft, leverancier van gebruiksvriendelijke rekensoftware voor ingenieurs, viert dit jaar zijn 25ste verjaardag. Oprichters Geert Goossens en Werner Victoor hadden de visie om stabiliteitsberekeningen door de computer toegankelijk te maken voor iedereen. Over de voorbije 25 jaar heeft BuildSoft die visie realiteit gemaakt met gebruiksvriendelijke en snelle software voor ingenieursbureau’s, architecten, aannemers en bouwbedrijven.

Gebruiksvriendelijk

Startend in 1989 met ConCrete voor de berekening van doorlopende liggers in gewapend beton, heeft BuildSoft in de voorbije jaren verschillende tijdbesparende softwareprogramma’s ontwikkeld. PowerFrame en PowerPlate zijn intussen opgevolgd door het 3D eindige elementen programma Diamonds. Vanaf het begin stond gebruiksgemak in de software centraal. Met de toegenomen capaciteiten van de computers is de BuildSoft software geëvolueerd van 1D software ontwikkeling naar krachtige en betrouwbare 3D eindige elementenpakketten.

VIP support

“Onze uniek mix van rekenkracht, gebruiksvriendelijkheid en service, is wat de klanten aantrekt. Bij ons krijg je antwoord op je vragen. Wij beschikken immers over een brede technische expertise op gebied van rekenen en Eurocodes.” , zegt Dorothée De Pauw, sales & marketing manager van BuildSoft.

Made in Belgium

BuildSoft is het enige onafhankelijke rekensoftwarehuis dat voor zijn producten alle activiteiten waarborgt binnen de Benelux. Onderzoek, ontwikkeling, verkoop én nazorg gebeuren inderdaad reeds meer dan 25 jaar lang onder 1 dak in België, dicht bij de klant.

Wereldwijd

BuildSoft blijft verder innoveren en investeren in krachtige gebruiksvriendelijke rekenprogramma’s. De BuildSoft software wordt vandaag gebruikt in meer dan 45 landen. Mede met de hulp van distributeurs in Zuid-Europa, Scandinavië, Zuid-Amerika, India en het Midden Oosten zijn er meer dan 4000 BuildSoft licenties in gebruik. Met een product als bijvoorbeeld PowerConnect, voor berekening van stalen verbindingen, onderscheidt BuildSoft zich in de markt omwille van de eenvoud en performantie en trekt zo wereldwijd nieuwe gebruikers aan.

www.buildsoft.eu

© 2023 - Infosteel