News

Ontdek de nieuwste Autodesk-software op de Autodesk Launch Events

Ontdek de nieuwste Autodesk-software op de Autodesk Launch Events

Autodesk, de toonaangevende producent van 3D-ontwerp-, engineering- en entertainmentsoftware, introduceert in maart en april traditiegetrouw de nieuwste versies van zijn brede gamma aan softwareoplossingen. Om u de nieuwste functies en ontwikkelingen te tonen, nodigen de geautoriseerde Autodesk-resellers u graag uit op de gratis Autodesk Launch Events doorheen de hele Benelux.

De Autodesk Launch Events worden jaarlijks georganiseerd om huidige en toekomstige gebruikers van Autodesk-software kennis te laten maken met de talrijke nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden in de kersverse nieuwe Autodesk-releases. Deze evenementen worden kosteloos aangeboden doorheen de Benelux door het netwerk van geautoriseerde Autodesk-resellers, met ondersteuning van Datech, de exclusieve Autodesk-distributeur voor de Benelux.

Voorlopig staan de volgende Autodesk Launch Events al zeker op de agenda:

Datum Evenement Reseller/Organisatie Locatie
16/04/2015 Autodesk Experience Day Greenock CAD Service Ede
23/04/2015 Nationale Autodesk Experience 2015 CAD & Company Amersfoort
24/04/2015 Autodesk Launch Event Itannex Volgt nog
11/05/2015 Cadac Group College Tour Cadac Group Twente
28/05/2015 Cadac Group College Tour Cadac Group Hasselt
3/06/2015 Revitusersdag/Nationaal BIM Congres ICN Solutions ’s Hertogenbosch
3/06/2015 Cadac Group College Tour Cadac Group Rotterdam
9/06/2015 Cadac Group College Tour Cadac Group Asse
10/06/2015 Digital Prototyping Tour CADMatch Oosterhout
11/06/2015 Cadac Group College Tour Cadac Group Gent
17/06/2015 Cadac Group College Tour Cadac Group Wageningen

Op deze Autodesk Launch Events zullen er verschillende klemtonen worden gelegd op softwareoplossingen voor een uiteenlopende waaier aan industrieën en specialisaties, al naargelang het expertisegebied van de organiserende reseller. Bekijk dus de programma’s van de individuele Launch Events om vast te stellen of de onderwerpen van toepassing zullen zijn op uw interessegebied.

Vindt u geen passend Autodesk Launch Event in uw buurt? Geen nood! Er zullen in de komende weken nog bijkomende evenementen worden aangekondigd, dus hou de Autodesk-evenementenkalender zeker in de gaten voor een goed overzicht van toekomstige Autodesk-evenementen in de Benelux.

Bent u geïnteresseerd in informatie, promoties, nieuwtjes en evenementen rond Autodesk-softwareoplossingen? Neem dan zeker eens een kijkje op http://www.idcm.info

© 2021 - Infosteel