News

Steel Envelope : ArcelorMittal brengt een 'toolbox' uit voor architecten

Steel Envelope : ArcelorMittal brengt een 'toolbox' uit voor architecten

(feb 2015)  Om de dialoog met architecten en klanten te stimuleren brengt ArcelorMittal Europe - Flat Products de 'toolbox' Steel Envelope uit. Met dit iconische boek, gekoppeld aan en specifieke website zorgt dit initiatief bij architecten, ontwerpers en voorschrijvers voor een direct contact met de bouwproducten van ArcelorMittal.

Het boek bevat staaltjes van metallische afwerkingen (Magnelis®, Aluzinc® Florelis et Indaten®) alsook van de voorgelakte afwerkingen (Granite® and Estetic®) van het ArcelorMittal-gamma. De stalen zijn uitneembaar om een gemakkelijke visuele controle onder natuurlicht of kunstlicht, mogelijk te maken.

steel envelope 02

Met Steel Envelope richt ArcelorMittal zich op een originele wijze tot architecten, studiebureau's, aannemers en opdrachtgevers. "Als vlakstaal-producent stelt ArcelorMittal slechts een deel van de uiteindelijke totale constructieve opbouw voor. Echter is de band met architecten belangrijk: onze producten dragen in een belangrijke mate bij tot de finale esthetiek van een gebouw, en architecten spelen daarin een sleutelrol." legt Jérôme Guth, Manager Business Development Construction, ArcelorMittal Europe – Flat Products, uit.

Beschikbaar in 8 talen

Dit boek is beschikbaar in 8 talen (Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Nederlands, Pools en Russisch) en bevat grootformaat-illustraties en praktische inlichtingen over elke staalsoort en -afwerking voor de 'bouw'. Het zal worden verdeeld onder architecten in Europe.

Zoals het boek, is de website Steel Envelope een keuzegids om architecten en ontwerpers te helpen bij het vinden van een staaloplossing geschikt aan de toepassing. Hij geeft rechtstreekse toegang tot alle nuttige informatie ivm kleurpaletten, garanties en producteigenschappen. Alle brochures van het boek kunnen worden gedownload en bijkomende staaltjes kunnen worden besteld.Maar de website en het boek zijn niet enkel bestemd voor architecten. "Ook wie voorgelakte staalrollen van ArcelorMittal bewerkt tot bouwproducten, zoals cassettes, panelen of dakpannen zal er veel nuttige informatie in vinden." verduidelijkt Jérôme Guth.

Voor meer informatie over Steel Envelope, gelieve industry.arcelormittal.com/steelenvelope. te raadplegen.

steel envelope 03

 

© 2022 - Infosteel