News

Mazak aanwezig op TechniShow - Utrecht

Mazak aanwezig op TechniShow - Utrecht

Van 15 tot 18 maart 2016 zal Infosteel-lid Mazak aanwezig zijn op TechniShow te Utrecht. TechniShow is de grootste en belangrijkste vakbeurs van de Benelux op het gebied van industriële productietechnieken, verwerking en bewerking van metalen, kunststoffen, toebehoren en hulpmiddelen.

Van compact en productief naar multitasking

De machines die Mazak presenteert gaan van de compacte maar productieve QTP150 draaibank naar de multi-tasking machine Integrex j-200S. Tevens wordt er een 5-assig freescenter met automatisering getoond: de Variaxis i-500 met een robotcel van Robojob.

Nieuwe revolutionaire sturing

De nieuwe revolutionaire sturing SMOOTH kan u ook in werking zien op enkele machines en tevens kan u de gebruiksvriendelijkheid en andere voordelen zelf testen op de simulatoren in de SMOOTH corner. Op het gebied van lasersnijmachine, staat de Optiplex 3015 F2N 4.0kW centraal. Een fiberlaser met diverse intelligente functies. Tevens kan u meer leren over software oplossingen met MT connect.

Mazak verwelkomt u graag in hal 12 tijdens de Techni Show met een ruim aanbod van 7 verspaningsmachines en 1 lasersnijmachine, onder spaan. Er zijn 2 standen die tezamen één mooi geheel vormen.

TechniShow - HAL 12 / STAND C058 + C032
van 15 tot 18 maart 2016 te Utrecht

www.mazakeu.be

© 2023 - Infosteel