Staalcafé #1 - Aalter

Staalcafé #1 - 19/03/2020 Aalter

Het Staalcafé in Aalter, oorspronkelijk voorzien op 19/03/2020 is uitgesteld naar een latere datum.

Dat het Corona-virus voor nogal wat onduidelijke situaties zorgt, zal ook u niet ontgaan zijn.

We zien daarbij ook een verschil in de positie van de overheid tegenover de houding “on the field” (die vaak voorzichtiger is), waarbij voor elke benadering wel iets te zeggen valt.

Na  overleg hebben Aalterpaint, BuildSoft en Infosteel beslist om pro-actief te handelen en te kiezen voor de optie die het meest zekerheid kan bieden naar de gezondheid van klanten,  medewerkers en de Staalcafé deelnemers.

Daarom wordt het Staalcafé uitgesteld naar een latere datum.

We houden de bestaande lijst met inschrijvingen aan, evenals de wachtlijst.  U hoeft voorlopig dus niets te doen, behalve de nieuwe datum in uw agenda te zetten. Begin mei bezorgen we u de mail met nieuwe praktische informatie (en de mogelijkheid om af te zien van uw aanwezigheid indien u verhinderd zou zijn).

Let wel op :  deze beslissing is enkel van toepassing voor het Staalcafé op 19/3 ;  andere activiteiten van Infosteel gaan vooralsnog gewoon door zoals aangekondigd.

VOLZET — Er wordt een wachtlijst aangelegd.

Schrijf hier in voor de wachtlijst

Baanbrekende oplossingen voor brandbescherming van staal

UITGESTELD NAAR EEN LATERE DATUM - 16u-19u30 - Venecolaan 8, 9880 Aalter

Het Staalcafé is het platform om met collega’s, klanten en leveranciers bij te praten over de nieuwste trends in staalbouwsector.

Ontdek tijdens dit Staalcafé hoe de nieuwste generatie brandwerende verven zich snel en efficiënt laten berekenen én uitvoeren.

  • 16u00: Onthaal en inleiding
  • 16u30: Bezoek aan labo + productieatelier Aalterpaint
  • 17u20: Firetex FX6002 - innovatief brandwerend verfsysteem met ultrakorte doorlooptijd, zelfs bij RF120 (Kris Vercamer, Aalterpaint)
  • 17u40: Diamonds softwaresysteem met geïntegreerde module voor berekenen van brandwerende verven (Dorothée De Pauw, Buildsoft)
  • 18u00: Netwerkborrel met hapjes
  • 19u30: Einde

Dit event is gratis na voorafgaandelijk inschrijven.
OPGELET : Het aantal plaatsen is beperkt. Maximum 2 personen per bedrijf.

 

infosteel logologo006logo016

© 2020 - Infosteel