ConstruSteel

    infosteel member
Société   ConstruSteel | Steel fabrication software
Type d'organisation   Software 
Adresse   Kroezenhoek 1 NL-7683 PP - Den Ham - Nederland
Téléphone   0031 546 678 300
E-mail  
Personne(s) de contact   Stefan Sloot
Site web   www.ConstruSteel.be
Profil de la société   ConstruSteel BV is een softwarehuis met gespecialiseerde ERP & MRP software ten behoeve van constructie- en staalbouwbedrijven. Het in eigen beheer ontwikkelde systeem wordt dankzij een netwerk van agenten, resellers en business partners wereldwijd gedistribueerd. De naam ConstruSteel is gebaseerd op "software voor de Construction & Steel" branche.
 
Het ConstruSteel softwaresysteem is vanuit de praktijk ontwikkeld met de visie om voor alle afdelingen binnen een staalbouwbedrijf zoals calculatie, werkvoorbereiding, planning, productie, montage en administratie een totaalsysteem voor alle technische en financiële processen te kunnen leveren.

Dankzij de grote klantenkring kan het systeem continu doorontwikkeld worden en kan elke klant vertrouwen op een stabiele software partner.

Mission statement:
“Het realiseren van substantiële efficiency- en kwaliteitsverbeteringen bij staalbouwbedrijven dankzij de meest innovatieve software.”

Certificats   Onze software t.b.v. CE-markering is goedgekeurd door TÜV Nederland
Références acier   Cordeel (B), Technocon (B), Van Ee Staalspecialisten, Vic Obdam Staalbouw, Jac Reijns Staalconstructie Alphen, Staalbouw Mook, etc.
Voir www.construsteel.com/nederlands/referenties.html

logiciels, silver member, ConstruSteel

Infosteel 2019. All rights Reserved.