Jack Muller

    Jack Muller
Société   Jack Muller BV
Type d'organisation   oppervlaktebehandeling, staalhandel
Adresse   Industrieterrein Bijsterhuizen Noord - 24e Straat 23 - 6604 LK Wijchen - Nederland
Téléphone   +31-(0)24-675 0775
Fax   +31-(0)24-675 0780
E-mail  
Personne de contact  

 

Site web   www.jackmuller.nl
Membre   silver
Profil de la société   Jack Muller BV gevestigd te Beuningen, met kantoren, magazijn en Staal Service Center in Wijchen, is een internationaal opererende handelsonderneming in organisch beklede metalen. Wij hebben er heel bewust voor gekozen, ons te specialiseren in het voor alle klanten toegankelijk maken van voorgelakte en voorbeklede metalen.

Om hieraan invulling te geven, bieden wij het grootst denkbare programma aan verfsystemen en basismaterialen. Daarnaast heeft de klant de keuze uit vele afnamemogelijkheden zoals coils, platen of band, niet alleen in grote en kleine afmetingen, maar ook in grote en kleine hoeveelheden. In onze overzichtelijke en flexibele organisatie staat de klant centraal. Het uitgangspunt is dat elke levering een exacte vertaling van de technische, visuele en logistieke wensen van de klant moet zijn.

Op deze wijze geven wij de traditionele verhouding klant - leverancier op een moderne manier vorm, waarbij op elk moment mens, maatschappij en milieu de kern van ons denken en acteren zijn.

Certificats    
Références acier   Zie www.jackmuller.nl > referenties

© 2021 - Infosteel