Dutch Engineering

    infosteel member
Société   Dutch Engineering
Type d'organisation   systèmes de planchers
Adresse   Postbus 3 - NL-2380 AA  Zoeterwoude - Nederland
Téléphone   +31-715 41 89 23
Fax   +31-715 41 96 70
E-mail  
Personne(s) de contact   ir. H.J. Prins
Site web   www.dutchengineering.nl
Nombre d'employés    
Membre   bronze      
Concours Construction Acier    
Activité   ponts, industrie process, stockage automatisé, bâtiments industriels, bâtiments agricoles, bureaux, parkings, infrastructures ferrovières, sportives, culturelles, résidentiel
Expertise    
Profil de la société   Dutch Engineering (DE) is een kleine organisatie welke zich specialiseert op het gebied van stalen bekistingsvloeren welke tevens als wapening functioneren in de uiteindelijke staalbetonvloer. De composiete samenwerking tussen staalplaat en verharde beton is cruciaal.
De technische handelsproducten zijn de ComFlor 46 to en met de ComFlor 225 stalen geprofileerde vloerplaten voor zogenaamde staalplaat-betonvloeren. In combinatie met de vloerplaten worden ook warmgewalste asymmetrische stalen ASB-liggers verkocht. Deze kan integreren met de hoge staalplaat-betonvloeren zodat een lichte en slanke vloerconstructie ontstaat. Voor gedetailleerde informatie zie www.dutchengineering.nl.
De genoemde materialen worden geproduceerd door Tatasteel in het Verenigd Koninkrijk en daarna met volledige technische ondersteuning door DE in de Benelux en o.a. Duitsland en Frankrijk gedistribueerd. Dutch Engineering adviseert ingenieursbureaus bij hun constructieve ontwerpen hetgeen resulteert in bouwbestekken. Deze worden aanbesteed en vaak toegeleverd. Klanten zijn specialistische beplatingsbedrijven op dak- en gevelgebied, in staalconstructiebedrijven en aannemers.
Certificats    
Références acier   ING House - Amsterdam
Mahler 4 - Amsterdam
De Brug - Rotterdam
HSL brug - Moerdijk 

Projets (Concours Construction Acier)

{articles tag:Dutch Engineering}{if:catid=96 OR catid=97 OR catid=98 OR catid=99 OR catid=100 OR catid=101}{div width:300|float:left|class:item}{image-intro}{title}{/div}{/if}{/articles}

© 2021 - Infosteel