MCB

    MCB
Bedrijfsnaam   MCB België
Type organisatie   Staalhandel
Adres   Rue J.L. Defrêne 107 - 4340 Awans
Telefoon   +32-4-239 66 11
Fax   +32-4-263 89 21
E-mail  
Contactpersoon    
Website   www.mcb.be
Aantal werknemers   50-100
Lidmaatschap   silver
Staalbouwprijs    
Activiteit   warmgewalste profielen, handelstaal, platen, buizen, koudgevormde profielen, weervast staal, roestvast staal, bevestigingsmiddelen
Expertise    
Bedrijfsprofiel   Als groothandel/service center is MCB België intermediair tussen klanten en kwaliteitsleveranciers uit de hele wereld. Ons breed én diep assortiment omvat het hele scala aan buizen, platen, staf en profielen. Tot aan verbindingstechnieken en roestvast stalen fittingen toe. Slitten en decoilen wordt volgens uw specificaties uitgevoerd. Net als het zagen, stralen en conserveren van producten. Ook andere bewerkingen zijn in overleg mogelijk.
Certificaat   MCB heeft een uitgebreid kwaliteitszorgsysteem met duidelijke inkoopprocedures en een gedegen leveranciersbeoordelingssysteem. Binnenkomende materialen keuren we met moderne meetinstrumenten op maatvoering, uiterlijk en chemische en mechanische eigenschappen en dit vóór dat de producten worden toegelaten tot onze magazijnen. Ook tijdens het klaarmaken, verpakken en vervoeren van de bestelling gaan we zorgvuldig te werk. Ons kwaliteitssysteem is gecertificeerd door Lloyd’s Register Quality Assurance, die ons zorgsysteem periodiek controleert volgens de ISO 9001-norm.
Referenties staal    

© 2021 - Infosteel