Skip to main content

Activiteit

Staalhandel

Bedrijfsprofiel

Staalhandel Rosseel heeft al een bijzonder stevige staat van dienst. 

Met zaakvoerder Johan Rosseel is het familiebedrijf al aan zijn vijfde generatie toe. Wat ook begon als een eenmanszaak in de recuperatie van lompen en schroot en later als handel in nieuw ijzer en ijzerproducten is door de jaren heen – eeuwen zelfs – uitgegroeid tot een dynamisch staalbedrijf dat in West- en Oost-Vlaanderen naam en faam geniet als toeleverancier voor zelfstandigen, bouwondernemingen, machinebouwers en technische diensten.

Het bedrijf maakt onder de leiding van Johan een enorme evolutie door. Het volledige gamma aan ijzerwaren wordt afgestoten (behalve de roosters) en de focus komt helemaal op het staal te liggen. Rosseel kent woelige en moeilijke jaren, maar door het inspelen op nieuwe opportuniteiten en doelgericht keuzes te maken is het bedrijf er enkel sterker op geworden.

In 2021 kwam er een tweede vestiging door overname van het handelsfonds van Metaalhandel Hemeryck-Heindryckx te Ruddervoorde (Oostkamp ). Vanuit die vestiging leggen wij ons vooral toe op bewerkingen naar de bouw toe oa prefab wapeningsstaal.

Staalhandel Rosseel verkoopt ook dak- en wandplaten.

Contact