Jack Muller

    Jack Muller
Bedrijfsnaam   Jack Muller BV
Type organisatie   oppervlaktebehandeling, staalhandel
Adres   Industrieterrein Bijsterhuizen Noord - 24e Straat 23 - 6604 LK Wijchen - Nederland
Telefoon   +31-(0)24-675 0775
Fax   +31-(0)24-675 0780
E-mail  
Contactpersoon  

 

Website   www.jackmuller.nl
Lidmaatschap   silver
Bedrijfsprofiel   Jack Muller BV gevestigd te Beuningen, met kantoren, magazijn en Staal Service Center in Wijchen, is een internationaal opererende handelsonderneming in organisch beklede metalen. Wij hebben er heel bewust voor gekozen, ons te specialiseren in het voor alle klanten toegankelijk maken van voorgelakte en voorbeklede metalen.

Om hieraan invulling te geven, bieden wij het grootst denkbare programma aan verfsystemen en basismaterialen. Daarnaast heeft de klant de keuze uit vele afnamemogelijkheden zoals coils, platen of band, niet alleen in grote en kleine afmetingen, maar ook in grote en kleine hoeveelheden. In onze overzichtelijke en flexibele organisatie staat de klant centraal. Het uitgangspunt is dat elke levering een exacte vertaling van de technische, visuele en logistieke wensen van de klant moet zijn.

Op deze wijze geven wij de traditionele verhouding klant - leverancier op een moderne manier vorm, waarbij op elk moment mens, maatschappij en milieu de kern van ons denken en acteren zijn.

Certificaat    
Referenties staal   Zie www.jackmuller.nl > referenties

© 2021 - Infosteel