Dutch Engineering

    Dutch Engineering
Bedrijfsnaam   Dutch Engineering
Type organisatie   Dak- en gevelbeplating
Adres   Postbus 3 - NL-2380 AA  Zoeterwoude - Nederland
Telefoon   +31-715 41 89 23
Fax   +31-715 41 96 70
E-mail  
Contactpersoon   ir. H.J. Prins
Website   www.dutchengineering.nl
Aantal werknemers    
Lidmaatschap   Bronze      
Activiteit   bruggen, procesindustrie,hoogmagazijnen, industriegebouwen, landbouwgebouwen, kantoren, parkings, stations -sport-musea, woningbouw
Expertise    
Bedrijfsprofiel   Dutch Engineering (DE) is een kleine organisatie welke zich specialiseert op het gebied van stalen bekistingsvloeren welke tevens als wapening functioneren in de uiteindelijke staalbetonvloer. De composiete samenwerking tussen staalplaat en verharde beton is cruciaal.
De technische handelsproducten zijn de ComFlor 46 to en met de ComFlor 225 stalen geprofileerde vloerplaten voor zogenaamde staalplaat-betonvloeren. In combinatie met de vloerplaten worden ook warmgewalste asymmetrische stalen ASB-liggers verkocht. Deze kan integreren met de hoge staalplaat-betonvloeren zodat een lichte en slanke vloerconstructie ontstaat. Voor gedetailleerde informatie ziewww.dutchengineering.nl.
De genoemde materialen worden geproduceerd door Tatasteel in het Verenigd Koninkrijk en daarna met volledige technische ondersteuning door DE in de Benelux en o.a. Duitsland en Frankrijk gedistribueerd. Dutch Engineering adviseert ingenieursbureaus bij hun constructieve ontwerpen hetgeen resulteert in bouwbestekken. Deze worden aanbesteed en vaak toegeleverd. Klanten zijn specialistische beplatingsbedrijven op dak- en gevelgebied, in staalconstructiebedrijven en aannemers.
Certificaat    
Referenties staal   ING House - Amsterdam
Mahler 4 - Amsterdam
De Brug - Rotterdam
HSL brug - Moerdijk 

Projecten in de Staalbouwwedstrijd

{articles tag:Dutch Engineering}{if:catid=19 OR catid=82 OR catid=83 OR catid=84 OR catid=85 OR catid=86}{div width:300|float:left|class:item}{image-intro}{title}{/div}{/if}{/articles}

© 2021 - Infosteel