Skip to main content

Bedrijfsbezoek Galva Power Antwerpen - 09/10/2015

Bedrijfsbezoek Galva Power Antwerpen - 09/10/2015

 

Vrijdag 9 oktober 2015 organiseerde Galva Power samen met Infosteel een geslaagd bedrijfsbezoek bij Galva Power Antwerpen.

Na de verwelkoming door Frank Roor van Galva Power Antwerpen, volgde een uiteenzetting over goed en veilig verzinken door Guus Schmittmann van Zinkinfo Benelux. Hij had het ook over de nieuwe richtlijnen voor duplex systemen. Tom Molkens van Stubeco gaf in een wetenschappelijke uiteenzetting van een hoog niveau meer uitleg over de brandwerendheid van verzinkt staal.

Vervolgens kregen de deelnemers een boeiende rondleiding in de verzinkerij. De geslaagde namiddag werd afgesloten met een drankje en een hapje.

Galva Power is, met 8 divisies, marktleider voor thermisch verzinken en duplex systemen (poedercoaten of natlakken op verzinkt staal) in de Benelux. De groep heeft enkele topkwaliteitsmerken geregistreerd: duroZINQ®, colorZINQ® en microZINQ®. Galva Power Antwerpen beschikt zelf over een 19 meter lang zinkbad, één van de langste baden in Europa, en kan materiaal verzinken tot 20 ton per stuk. Maar Galva Power Antwerpen ontvangt ook graag de kleinste klanten en opdrachten: een gepersonaliseerde oplossing voor iedere klant. Galva Power Group is EN 1090 gecertificeerd.
Galva Power logo