Skip to main content

Offshore … ontdek staalbouw op een ander level

Offshore … ontdek staalbouw op een ander level

UITGESTELD - EEN NIEUWE DATUM IS NOG NIET BEKEND

Op 1 april 2020 zou Infosteel en Bouwen met Staal gezamenlijk een zeer interessante sessie bij Iemants in Arendonk (onderdeel van de groep Smulders)organiseren. Exclusief voor bedrijfsleden van Infosteel en leden van Bouwen met Staal. En dus ook een ideale gelegenheid om kennis te maken met uw collega’s uit Nederland !

De afgelopen jaren is wind op zee een steeds belangrijkere factor geworden bij de energietransitie van fossiel naar hernieuwbaar. Het materiaal staal speelt hier een cruciale rol in. De fundaties, de hoogspanningsstations en de de windmolens bestaan voor het grootste deel uit staal. Smulders heeft in deze markt een voorname positie verworven en werkt op dit moment aan een groot windproject in Schotland: het Moray East windpark, dat groene stroom zal voorzien voor 950.000 huishoudens. Er worden door Smulders 55 jacket funderingen (van 1.000 ton per element) geproduceerd. In de werkplaats in Arendonk kunt u zien hoe deze megaconstructies deels volledig geautomatiseerd in elkaar worden gelast.

Deze sessie geeft u een interessante kijk in de wereld van groter, groter, grootst! Kortom een unieke gelegenheid die u niet mag missen. Het aantal plaatsen is beperkt. Neem zelf beschermingsmiddelen mee (helm, schoenen, bril en hesje).

UITGESTELD - EEN NIEUWE DATUM IS NOG NIET BEKEND
Smulders (Iemants), Hoge Mauw 200, 2370 Arendonk (België)

 Programma

 • 15.30 Ontvangst met koffie en thee
 • Deel 1: Lezingen
  • 16.00 Welkom en overzicht programma door Koen Michielsen (Infosteel) en Frank Maatje (Bouwen met Staal)
  • 16.10 Welkomstwoord door Raf Iemants en Patrick Maes (directie Smulders)
  • 16.30 Offshore wind en staal. Staal, het materiaal dat de energietransitie mogelijk maakt door Eric Finé (Business Development Manager Offshore Wind Smulders)
  • 17.00 Offshore windpark Moray East: 55.000.000 kilo staal te verwerken door Lieven van Hileghem (Sr. Project Manager Smulders)
  • 17.30 Engineering, fabricage en montage van offshore windconstructies door Luc Quirijnen (Structural engineering department manager Smulders)
 • Deel 2: Rondleiding en networking
  • 18.00 Rondleiding door het atelier 
  • 19.00 Hapje en drankje aangeboden door Smulders
  • 20.30 Einde avondsessie

Aanmelden

Er is een maximale deelname van 100 personen, verdeeld over (ieder 50 personen) Infosteel en Bouwen met Staal. Er geldt een maximum van 2 personen per bedrijf.  Infosteel behandelt de aanmeldingen op volgorde van binnenkomst. Na aanmelding ontvangt u per e-mail een deelnamebevestiging. 

Beschermingsmiddelen

Voor het bezoek aan het atelier moeten alle deelnemers beschikken over beschermingsmiddelen: helm, schoenen, bril en hesje. Wilt u alstublieft zelf deze beschermingsmiddelen meenemen? Is dit voor u niet mogelijk? Geef dan bij de aanmelding in het opmerkingenveld aan wat u mist (helm, schoenen, bril of hesje). Als u schoenen nodig hebt, geef dan uw schoenmaat op!

infosteel logo  logo007  BouwenMetStaal

 

Maart 2019 — Eiffage, via Smulders, wint contract van meer dan €250 miljoen voor het Moray East offshore windpark project - Lees meer

smulders arendonk 02