Skip to main content

Activité

Constructeur métallique

Profil de la société

Sinds de oprichting in 1966 is familiebedrijf Pylonen De Kerf uitgegroeid tot een begrip op het gebied van pylonen, palen en vakwerkstructuren. Zowel de voorstudie, het ontwerp, de productie als de plaatsing van antenne-, verlichtings- en vakwerkmasten hebben dankzij onze meer dan 50 jaar ervaring geen geheimen meer voor ons.  Pylonen De Kerf heeft bovendien alles in-house om onze klanten een totaalconcept aan te bieden en dit aan een ideale prijs/kwaliteitverhouding. Het snel inspelen op dringende noden van klanten en onze flexibiliteit in uitvoering maken van Pylonen De Kerf de ideale partner.

Pylonen De Kerf maakt sinds de lente van 2021 deel uit van H2O Group, een verzameling van 10 bedrijven met hoofdkantoor in Burcht (Zwijndrecht). Samen met de andere dochterbedrijven gespecialiseerd in staalverwerking binnen de bedrijvenkoepel vormen we zo een stevige speler binnen de staalsector.

Pylonen De Kerf is houder van het VCA certificaat en is gecertificeerd volgens EN1090, de CE-markering voor lastdragende constructieonderdelen in aluminium, staal of inox.

Contact

  • Kerkstraat 225 - 9150 Bazel
  • T: +32 3 774 14 03
  • E:

Socials