Skip to main content

Activiteit

staalbouwer

Bedrijfsprofiel

Leveren en plaatsen van allerhande staalconstructies, montage van dak- en wandbekleding.

Wij beschikken over een in-house studie- en ontwerpdienst, waar we u helpen om, binnen de wettelijke normen, de beste oplossingen te realiseren die tegemoet komen aan uw eisen en noden. Onze studiedienst beschikt over de modernste rekenprogramma's waarmee we zowat elke staalstructuur kunnen dimensioneren en berekenen. De uitwerking van de nodige werkhuistekeningen en montageplannen gebeurt in onze tekenkamer, waarbij gebruik gemaakt wordt van de meest gesofisticeerde tekensoftware. Dit laat ons toe een volledige structuur 3-dimensionaal te modelleren en elke detail op voorhand uit te werken.

De staalstructuren, zelfs de moeilijkste en meest complexe structuren, worden in ons atelier geproduceerd door ervaren medewerkers. Het lassen gebeurt door gekeurde lassers onder toezicht van een lasingenieur. Ook de conservering nemen wij voor onze rekening. Het nat lakken voeren wij meestal zelf uit, voor andere afwerkingen (galvanisatie, metallisatie, moffelen, ...) doen we beroep op gespecialiseerde firma's. Dit alles levert ons een zeer hoge en efficiënte productiviteit op, zodat uw planning gerespecteerd wordt.

Alle structuren, wat de moeilijkheidsgraad ook is, worden door onze eigen medewerkers en met behulp van onze kranen, hoogwerkers en schaarliften gemonteerd. Ook stalen bekledingen (dak en wand) nemen we voor onze rekening. Voor de geprofileerde platen doen wij een beroep op een aantal leveranciers, maar al de afwerkingsstukken worden in ons atelier op maat geplooid.

Certificaten

  • VCA* - Vinçotte
  • EN1090 /FPC2+ /EC1-3 - TÜVRheinland

Contact

Lambert Segers - +32-89-48 04 65 -
Pascal Savelkoul - +32-465 02 01 70
  • Kuipersstraat 1 - B-3950 Bocholt
  • T: +32-89-46 14 47
  • F: +32-89-47 31 95
  • E: