Skip to main content

BJ CREATE

Activiteit

Staalbouwer / metaalconstructies

Bedrijfsprofiel

Het staalbedrijf BJ CREATE in Bredene maakt met veel geestdrift en creatieve inzet trappen, borstweringen en terrassen op maat.
John Bulteel en Els Legein staan beiden aan het roer van hun groeibedrijf en leggen de lat graag hoog. “De liefde voor ons vak uit zich in de scherpe detaillering en precisie” legt zaakvoerder John uit. En daar hebben architecten oren naar. Het staalbedrijf werkt voor privéklanten, maar daarnaast ook in opdracht van aannemers en architecten. John Bulteel: “Architecten, aannemers, designers en ontwikkelaars beginnen meer en meer onze kennis en kunde te ontdekken en te appreciëren.
Wij worden gesolliciteerd omwille van onze creatieve insteek en precisie wat natuurlijk een opsteker is van formaat. ” John Bulteel en zijn vrouw Els Legein teren op een hoop ervaringen. Elf jaar geleden greep John zijn kans om van start te gaan. “Ik kocht een duur CAD-tekenpakket en genoot met mijn businessplan snel het vertrouwen van de bank.
Tenslotte was ik geen debutant en kon ik bogen op 27 jaar werkervaring.” Het succes bleef niet uit, in 2008 was hij laureaat van een wereldwijde Design Competition en dat gaf een eerste boost om door te zetten.

Certificaten

EN1090 exc 2
0026-CPR-0142 en 0026-CPR-0142W (lascertificaat)

Contact

ohn Bulteel
  • Brugsesteenweg 1 bus 13 - 8450 Bredene
  • T: +32-472-10-40-10
  • E: