Skip to main content

News

Smulders zamelt €30.500 in voor Kom op tegen Kanker

Smulders zamelt €30.500 in voor Kom op tegen Kanker

(Arendonk, 25/10/2016) Het afgelopen jaar zamelde het personeel van staalconstructiebedrijf Smulders meer dan 15.000 euro in voor Kom op tegen Kanker. De directie besliste om het bedrag te verdubbelen, zodat tijdens de familiedag van afgelopen zaterdag een cheque van 30.500 euro kon worden overhandigd aan Karen Dobbé van Kom op tegen Kanker.

De keuze voor Kom op tegen Kanker was snel gemaakt. Helaas krijgt iedereen vandaag de dag immers, direct of indirect, te maken met kanker. Het personeel van Smulders organiseerde het hele afgelopen jaar activiteiten om geld voor dit goede doel in te zamelen. Van zumbalessen tot bierproefavonden en kookworkshops. De acties brachten zo’n 10.000 euro op.

En ook tijdens de familiedag zelf, op 22 oktober in Den Eyck in Kasterlee, kon door deelname aan tal van activiteiten nog geld voor het goede doel worden verdiend. Aan het eind van de dag stond de teller op meer dan 15.000 euro. “Een ongelofelijk bedrag, dat elke verwachting overtrof. We besloten het als directie te verdubbelen naar 30.500 euro.”, vertelt Managing Director Raf Iemants. Vol trots overhandigde hij, namens heel Smulders, de cheque aan Karen Dobbé van Kom op tegen Kanker.

Marc Michils, algemeen directeur Kom op tegen Kanker: “De voorbije familiedag van bedrijf Smulders was voor Kom op tegen Kanker een bijzonder moment. Het event toonde immers mooi aan hoe ondernemen en duurzaamheid hand in hand gaan: collega’s die een jaar lang in de weer zijn om fondsen in te zamelen voor onze gezamenlijke strijd tegen kanker. Het eindresultaat is verbluffend! Een welgemeende proficiat aan de initiatiefnemers en medewerkers en een oprecht dankuwel voor de steun!"

www.smulders.com/nl