Skip to main content

News

ASK Romein neemt Oostingh-bedrijven te Katwijk over

ASK Romein neemt Oostingh-bedrijven te Katwijk over

Roosendaal, 26 September 2017 - De directies en aandeelhouders van ASK Romein en Oostingh hebben een akkoord bereikt inzake de overname door ASK Romein van de Oostingh-bedrijven te Katwijk. Met deze overname wil ASK Romein een verdere schaalvergroting realiseren van haar staalbouwactiviteiten en verkrijgt hierdoor beschikking over zeer ruime straal- en coating-faciliteiten. De activiteiten van de Oostingh-bedrijven zullen worden samengevoegd onder de naam Oostingh Staalbouw B.V.

ASK Romein en Oostingh zijn geen onbekenden voor elkaar. In het recente verleden werden door de Staalcombinatie ASK Romein - Oostingh reeds omvangrijke staalbouwprojecten gerealiseerd zoals onder andere de energiecentrales NUON Magnum, Sloecentrale, Enecogen en NUON Diemen. De imposante staalconstructie van het Stadskantoor te Utrecht is eveneens een gezamenlijke realisatie van ASK Romein en Oostingh.

Aandeelhouder Parlevliet & Van der Plas B.V. is zeer ingenomen met deze overeenkomst. Gedurende bijna vier jaar heeft Parlevliet & Van der Plas B.V. de Oostingh-bedrijven en de daaraan verbonden werkgelegenheid voor Katwijk veilig kunnen stellen.

"We zijn ervan overtuigd dat de bundeling van kennis en ervaring van beide bedrijven zal resulteren in een aanzienlijke meerwaarde." klinkt het bij ASK Romein.

www.ask-romein.be/nieuws