Skip to main content

News

Seminar over thermisch verzinkte bruggen - 16.11.2017

Seminar over thermisch verzinkte bruggen - 16.11.2017

Wist u dat thermisch verzinkte bruggen een levensduur hebben van 70 jaar en meer, en dit zonder noemenswaardige onderhoudskosten!

Galva Power nodigt u uit voor een uniek seminar met betrekking tot thermisch verzinkte bruggen op donderdag 16 november in het "Hof van Beatrijs" in Lier (Nazarethdreef 99 - 2500 Lier). De agenda is zodanig opgesteld dat deze ochtend met aansluitend lunch en praktijkbezoek slechts enkele uren van uw kostbare tijd vraagt. Het seminar richt zich vrijwel uitsluitend op de kansen en mogelijkheden ten aanzien van thermisch verzinkte stalen bouwwerken binnen de infrastructurele markt. Er zal veel aandacht zijn voor een hernieuwde visie ten opzichte van constructieve tips en tricks met betrekking tot bruggen. Ook zal er voldoende ruimte zijn om vragen te beantwoorden.

De deelname is voor u, als genodigde, volledig gratis.

Agenda en inschrijving hier

Galva Power is marktleider voor thermisch verzinken en duplexsystemen in de Benelux. De groep heeft enkele kwaliteitsmerken geregistreerd die passen binnen de internationaal georiënteerde ZINQ® organisatie. Dit zijn o.a. duroZINQ®, colorZINQ® en microZINQ®.