Skip to main content

News

SAEY erkend als BEST MANAGED COMPANY

SAEY erkend als BEST MANAGED COMPANY

SAEY staalhandel is één van de 8 nieuwe Belgische privéondernemingen in 2020 uitgeroepen tot “Best Managed Company” door Deloitte Private, Econopolis en KU Leuven.  

UITMUNTEND ONDERNEMERSCHAP

Het Best Managed Company-label wordt toegekend aan bedrijven die hebben bewezen dat ze over de strategische capaciteiten bezitten om systematisch te innoveren en uiterst performante processen te implementeren. Dankzij hun wendbaarheid zijn ze in staat hun kansen slim te benutten en risico's te overwinnen. Ze maken van de ontwikkeling van talent en leiderschap een prioriteit. Verder hebben ze ook een bewezen trackrecord op het gebied van duurzame groei.

De jury is voorgezeten door Françoise Chombar (CEO en medeoprichtster Melexis), en is samengesteld uit captains of industry,  alsook Geert Noels (CEO en Chief Economist Econopolis) en professor Koen Debacker (KU Leuven). De juryleden selecteerden de bedrijven op basis van strenge en onafhankelijke criteria.

DE WIL OM STEEDS BETER DE KLANT VAN DIENST TE ZIJN

Dit kwaliteitslabel geeft aan dat SAEY er continu naar streeft om zijn klanten bij te staan door het aanbieden van innoverende producten, uitzonderlijke bewerkingsmogelijkheden, betrouwbare dienstverlening die verder reikt dan de verwachtingen van de klanten en samenwerkingsvormen die efficiëntie verhogen. 

Het is de erkenning voor de inzet van het ganse SAEY team dat met passie de baseline “Solid partner, Competitive solutions” vertaalt in zijn dagdagelijks streven om de klant optimaal bij te staan om een duurzame toekomst uit te bouwen.

TROEVEN VOOR DE METAALVERWERKENDE SECTOR

SAEY houdt brede en diepe voorraden aan die de klanten toelaten Just In Time te bestellen. Het ontwikkelde een uniek gamma platen onder het merk Laserform ® waarmee de plaatbewerkers efficiënter kunnen werken. Laserform is uitgegroeid tot dé referentie voor het lasersnijden en koudvervormen van platen.

Verder biedt SAEY ongeëvenaarde mogelijkheden voor het zagen of lasersnijden van buizen en open profielen. Dit laat toe samen met de klant creatieve stukken te ontwikkelen, de klant te ontzorgen van de voorproductie en onderdelen aan te leveren die klaar zijn voor assemblage.
Sinds 2017 is SAEY CO2 neutraal en is hiermee trendsetter in de sector en trekt duidelijk de kaart van de toekomst.

www.saeysteel.com

logo168