Skip to main content

News

SAEY viert 115 jaar en nieuwe kantoren met familiedag

Saey Familiedag 2022aSAEY, de staaldistributeur en -bewerker uit Kortrijk, mag dit jaar 115 kaarsjes uitblazen. Om dit te vieren werd eind juni 2022 een familiedag georganiseerd voor alle medewerkers met bedrijfsbezoek, dartsinitiatie en augmented reality game.

Op het bedrijventerrein bij het hoofdkantoor werden de medewerkers van SAEY in de watten gelegd met een familiedag. Na twee jaar waarbij de teamactiviteiten beperkt waren door Corona, was het tijd om de collega’s weer bij elkaar te brengen en recente successen te vieren. De familiedag stond in het teken van het gerenoveerde hoofdkantoor die de medewerkers met trots aan hun familie lieten zien. Zeker de receptie met de ‘zetel’ geplooid uit een stalen plaat en de eigen gefabriceerde wand in staal sprong in het oog alsook de eigen buisconstructies voor de vergadertafels. Een bustocht doorheen de twee magazijnen en een tour door het machinepark wist ook veel gegadigden te boeien.

De aanwezigen konden nog genieten van diverse foodtrucks, een cocktailbar en zo ook entertainment voor jong en oud. Een initatie darts door The Darts Experience van Pascal Moonen moedigde diverse medewerkers aan om een stevige basis van de populaire sport aan te leren en met een augmented reality bril op konden ze kennis maken met ’s werelds eerste technosport ‘HADO’. Overgewaaid uit Japan en uniek in België, want pas in April werd de eerste HADO-zaal van het land geopend in het Kortrijks Textielhuis i.s.m. Festor. Voor SAEY sluit dit perfect aan bij hun visie op digitalisering. “We vinden het belangrijk om mee te zijn met digitale trends en continu te innoveren en investeren. Vorig jaar lanceerden we nog ons vernieuwd digitaal platform EASY voor onze klanten waarmee we één van de koplopers zijn in de staalsector.” weet Bernard Saey te vertellen.

saeysteel.com