Skip to main content

Road to Smart Factory

lab42 amsterdam 01

Inschrijving afgesloten

Blik op het staalbouwatelier van de (nabije) toekomst

Webinar - Donderdag 10 februari 2022, 13.00u - 14.00u

Infosteel en Bouwen met Staal organiseren (in samenwerking met Voortman Steel Machinery en Reijrink Staalconstructie) het webinar Road to Smart Factory.

Het roept ongetwijfeld herkenning op: Efficiëntie verhogen en kosten verlagen. Investeren in je onderneming om daarmee continuïteit en groei te waarborgen. En tegelijkertijd omgaan met enorme tekorten aan technisch personeel. Inzetten op de verdere automatisering van productie en het behalen van maximale output worden daarom cruciaal.

Tijdens ons webinar op 10 februari nemen we je mee naar Reijrink Staalconstructie. Zij geven openheid in hun groei en uitdagingen. Welke stappen hebben zij genomen? Hoe gaan zij om met automatisering? Samen met Voortman laten zij trots hun laatste investering zien. En niet geheel onbelangrijk, wat is de impact voor het personeel en de werkvoorbereiding? Natuurlijk is het mogelijk om tijdens het live webinar vragen te stellen aan onze experts.

lab42 amsterdam 01

Programma :

Tijdens het webinar gaat host Rayaan Ajouz van Bouwen met Staal in gesprek met Willem Reijrink en Frank Reijrink. Zij nemen u mee op het pad dat Reijrink tot nu toe heeft bewandeld. Welke stappen hebben zij genomen om te komen tot waar zij nu staan - een Smart Factory? Hoe gaan zij om met automatisering? Henk-Jan Voortman van Voortman Steel Machinery schuift aan en legt samen met Rick Meeuwis (project engineer bij Reijrink) uit wat de impact is op het engineeringsproces en de werkvoorbereiding.

13u Start webinar

  • Introductie Reijrink Staalconstructie
  • Van data naar layout
  • De volautomatische productielijn
  • Produceren met de Voortman Fabricator
  • Impact op engineering en werkvoorbereiding
  • Beantwoorden van vragen door sprekers

14u        Einde webinar

Inschrijving afgesloten

Partners :

infosteel logo  Bouwen met Staal  Voortman    Reijrink