Skip to main content

Activiteit

studie- en expertisebureau

Bedrijfsprofiel

Ingenieursbureau STENDESS is in 2002 opgericht vanuit een ervaren team in studie en ontwerp van staalconstructies. Stendess beschouwt kwalitatieve integrale dienstverlening als topprioriteit.

Dankzij de integrale dienstverlening, waarbij in hetzelfde bureau het ontwerp van de metalen bovenbouw én de betonnen onderbouw door experts berekend en getekend wordt, behoudt de bouwheer en de hoofdaannemer 100% controle over de volledige structuur.

STENDESS berekent en tekent complexe staalbouwkundige constructies op een kwalitatieve en efficiënte wijze en zoekt economisch verantwoorde en duurzame oplossingen voor specifieke stabiliteitstechnische vraagstukken. STENDESS maakt daarbij gebruik van haar brede kennis en ruime ervaring. Dit alles met respect voor het budget, de termijn, de normen en het eisenprogramma van de klant.

Dankzij de flexibiliteit die staal biedt, voor de architect tijdens het ontwerp, voor de constructeur tijdens de constructie, voor de bouwheer tijdens het gebruik, bij wijziging, bij uitbreiding en zelfs na afbraak, is staal de meest geschikte bouwstof. De precisie waarmee staalstructuren kunnen berekend worden en de gedetailleerde kennis in en de uniformiteit van de kenmerken van staal, garanderen de planning en controle van elk staalbouwproject.

Het resulterend kort en beheerst bouwproject, geeft aan staalconstructies hun karakteriserend maximaal economisch rendement.

Certificaten

ISO 9001:2015

Contact

ir. Jurn De Vleeschauwer - Tel +32- 9-370 71 25 - bestuurder
  • Koning Leopoldstraat 84 - B-9920 Lovendegem
  • T: +32-9-370 71 25
  • F: +32-9-372 43 95
  • E: